Skip to content

“Hermien kwam stralend en lachend binnen en móést geen foto maken, maar wilde het mooiste uit mij halen toen ze bij me kwam voor een fotoshoot voor het tijdschrift Vriendin. Hermien werkt met passie en dat voel je aan alles. En in mijn geval zie je dat ook aan het resultaat: de mooiste foto ever!

“Hermien onderscheidt zich van andere fotografen door de tijd te nemen en iemand écht op zijn gemak te stellen. Ze creëert een sfeer waarin iemand helemaal zichzelf kan zijn en dat zie je terug op de foto. Daarnaast  interesseert ze zich echt in de persoon die ze fotografeert. Niet alleen in wat iemand doet, maar ook waarover iemand droomt. Ze ontdekt de persoon achter de persoon”

“De goede planning (locatie met mogelijkheden) en een persoonlijk ge sprek vooraf, gecombineerd met de techniek op de set, zorgen voor een  indrukwekkende serie met verschillende foto’s.

“Hermien ziet het mooie in ieder mens en weet dit ook zichtbaar te maken. Dit is haar kracht. Ze is extreem geduldig in mensen op hun gemak stellen voor de camera. Daarom blinkt ze uit bij mensen die het normaal gesproken van de inhoud moeten hebben en camera’s ongemakkelijk vinden.”

“Hermien is een pur sang professional die met haar natuurlijke charme en scherpe oog je op je gemak stelt waardoor je op haar foto’s jezelf terug ziet. Met als resultaat natuurlijke krachtige foto’s waarbij zakelijk en persoonlijk een geheel vormen.”

“Hermien stelt je enorm op je gemak waardoor foto’s spontaan en echt zo als je bent zijn en niet geforceerd. Ze neemt echt de tijd voor je en verdiept  zich in wat jij wilt uitstralen in plaats van jou haar stijl op te dringen (zoals  ik dat in het recente verleden met een andere fotografen wel eens heb  meegemaakt). Hermien heeft al een aantal series zakelijke foto’s voor me  gemaakt en zal dat hopelijk in de toekomst nog vaker doen.”

“Hermien is een persoonlijke en toegankelijke vakvrouw en werkt met de  modernste technieken. Ze onderscheidt zich door continue afstemming  richting klant. Zo krijg je bijvoorbeeld tussentijdse contactsheets waardoor  je letterlijk mee aan het roer zit om de foto’s te kiezen die uitstralen wat je  beoogt.”

Back To Top