Skip to content

Over Hermien; persoonlijkheid in een foto

Met een achtergrond in lesgeven, hairstyling en visagie ben ik al meer dan 20 jaar een enthousiaste fotograaf. Met mensen werken verveelt nooit, ik blijf nieuwsgierig en leren in dit prachtige vak!

Voordat ik start met fotograferen, wil ik weten wie de persoon achter de  persoon is. Dit zie je terug in mijn foto’s. Wie ben je? Hoe sta je in het  leven? Wat is je passie? Dus geen ‘klik-klik-klaar-fotograaf’. Integendeel:  met aandacht voor de persoon achter mijn lens, staan ook de mensen die  niet veel poseren sterk in beeld. Een mooie foto draait niet om mooi  poseren. Op een mooie foto zie je jezelf. Pas dan klopt het plaatje. Het is belangrijk dat je jezelf herkent in de foto’s, maar misschien net iets mooier, krachtiger en met een aantrekkelijke uitstraling.

Jouw klant kiest niet alleen voor een product of dienst, maar wil ook de gezichten achter een onderneming kennen. Dat maakt het persoonlijk en onderscheidend. Fotografeer ik een groep mensen voor een bedrijf, dan leg ik de combinatie van de mensen zelf, de functie en de sfeer van het bedrijf vast in het beeld.

 

Ben jij ondernemer, coach, influencer of spreker?

Goede branding fotografie is cruciaal want je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Ik help je aan goede portretten en om je verhaal om te zetten in stijlvolle fotografie.

 

Ben je PR of communicatie medewerker van een bedrijf?

Je hebt een goede ervaren fotograaf nodig voor krachtige zakelijke portretten voor management teams, consultants, directieleden of andere collega’s? Goede foto’s van degenen die het dagelijks doen, zorgen aantoonbaar voor meer interesse bij potentiële klanten en vertrouwen onder werknemers. Een sterk merk werkt continu aan haar uitstraling en geloofwaardigheid. Ik help jullie daarbij met authentieke portretten die laten zien waar jullie voor staan.

 

Ben je model of acteur?

Heb je goede foto’s nodig voor je portfolio of in andere uitingen? Het is cruciaal dat je je goed kan presenteren aan potentiële opdrachtgevers of in de media. Daarbij maken professionele en recente foto’s het verschil. Mijn foto’s zorgen dat jij positief wordt beoordeeld op uitstraling (uiterlijk, kwaliteit en talent), ook als je nog geen ervaring hebt. Ik help je bij het poseren en geef je continu suggesties en tips. Als voormalig visagist en haarstylist heb ik ook een goede kijk op het haar en make-up. Je kan ook via mij een visagist/hairstylist inhuren.

Bekijk mijn portfolio

Of het nu een branding, commerciele, of fashion/portfolio fotoshoot is, bij mij ben je aan het goede adres. Mede door mijn achtergrond als visagist en haarstylist heb ik oog voor het complete plaatje.

Ben je opzoek naar een fotograaf?

Ik help je graag! Neem contact met me op om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken.

Back To Top